by

Een sportief heren horloge vinden

Horloges heren; in opdracht van mijn zoon

Horloges voor heren kennen een enorm spectrum aan stijlen en soorten. In opdracht van mijn zoon, die graag een sportief heren horloge wilde hebben als cadeau voor Kerst, begon ik mij zoektocht bij de plaatselijke juwelier. Deze stond om zijn enorme aanbod herenhorloge bekend, dus het voelde goed om deze te bezoeken.

Horloges voor heren; een interessante zoektocht

Bij binnenkomst bleek al snel dat de wens van mijn zoon voor een sportief herenhorloge een interessante zoektocht zou gaan opleveren. Want een blik op de vele horloges voor heren, bleek dat de keuze echt enorm is. Daarom was het advies van de juwelier meer dan welkom. ,,Welke kleur is zijn lievelingskleur”, werd mij gevraagd. Ik wist dat blauw een kleur is die mijn zoon erg kan waarderen. ,,dan gaan we van de kleur uit, waardoor de keuze al veel makkelijk wordt. Want er zijn maar een paar merken die horloges heren voeren in de kleur blauw”. En zo kwamen we al snel uit bij het met Ice Watch.

Ice Watch; Dé sportieve horloge voor heren

Het design van de Ice Watch horloges sprak me meteen al aan en ook de verschillende horloges met een blauwe kleur paste precies binnen het plaatje waarvan ik de inschatting maakte dat mijn zoon dit wel kon waarderen. ,,Is het formaat nog van belang?”, vroeg de juwelier. Ja, dat zeker. Want hoe groter hoe beter. Dus kwamen we uit op een blauwe Ice Watch uit de Big serie, die een verdomd grote horlogekast heeft en uitgevoerd is een mooie, intense blauwe kleur. Een Ice watch herenhorloge, waarvan mijn zoon helemaal weg gaat zijn, dat wist ik wel zeker.

http://www.horlogesstyle.nl