Otevreno
Image default
Business

Maak milieuvriendelijke keuzes bij het aanschaffen van betonplaten

Heeft u een bouwproject waar u graag betonplaten of betonblokken voor wilt gebruiken? Vraag dan om informatie bij Van Ooijen Betonplaten in Elst. Dit bedrijf biedt kwalitatieve betonnen producten die jarenlang mee gaan. Naast nieuwe betonplaten kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor tweedehands betonnen platen. Dit is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U hoeft echter niet bang te zijn dat deze gebruikte blokken of platen van mindere kwaliteit zijn. Alvorens de betonnen blokken en platen geleverd worden, worden ze door de medewerkers van dit bedrijf grondig gecontroleerd.

Betonnen producten zijn breed inzetbaar

Met het grote assortiment aan verschillende betonnen producten heeft Van Ooijen Betonplaten voor ieder project een geschikte betonnen oplossing. Heeft u een particulier bouwproject waarbij u bloembakken of een terras maakt in uw achtertuin of een scheidingswand in uw huis? Of wilt u uw bedrijfsterrein verharden of de weg afzetten met betonblokken bij de ingang van uw evenement? Het is bij dit bedrijf allemaal mogelijk. Als u een tijdelijk project heeft, is het bovendien mogelijk om betonplaten en -blokken te huren in plaats van zelf aan te schaffen. Dit kunt u doen door het beton te kopen met terugkoopgarantie, waarbij u ervan verzekerd bent dat dit bedrijf uw stapelblokken of platen na gebruik terugkoopt. Ook is het mogelijk om de betonnen producten voor korte of langere tijd te huren.

Snelle levering

De betonplaten en -blokken van Van Ooijen Betonplaten in Elst worden snel geleverd door heel Nederland. Aangezien deze leverancier betonnen producten zoals stapelblokken inkoopt bij fabrikanten in het hele land, kunnen zij de transportkosten beheersbaar houden. Dat maakt het aanschaffen van betonnen platen en blokken bij dit bedrijf extra voordelig. De stapelblokken die u bij dit bedrijf koopt zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo vindt u altijd wel een formaat dat geschikt is voor uw toepassing, of u nu bloembakken met beton bouwt in uw tuin of de blokken wilt gebruiken als wegafzetting bij een evenement.